Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Αστέρας Τρίπολης βάζει πλώρη για Νταβίντ Σουαλέχε

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη αρχίσει να υλοποιεί τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα να αποτελεί βασική προτεραιότητα, έπειτα από τη διαφαινόμενη αποχώρηση των Χουχούμη και Άλβαρες.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν δικό τους τον Νταβίντ Σουαλέχε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστέρας έχει ήδη ρωτήσει για την περίπτωση του 28χρονου (1,83μ.) αριστερού μπακ και έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την απόκτησή του.

Ο Σουαλέχε μένει ελεύθερος από την Ολίμπια Λιουμπλιάνα, στην οποία και αγωνίστηκε την τελευταία τριετία καταγράφοντας 112 συμμετοχές με απολογισμό 5 γκολ και 10 ασίστ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε 19 αγώνες (1.322′) στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και 3 ασίστ, αλλά και 8 αγώνες στη League Phase και τα νοκ-άουτ του Conference League.

Ο στόχος του Αστέρα Τρίπολης είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της Πόρτο και έχει μεγάλη εμπειρία από τη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, όπου αγωνίστηκε στις δεύτερες ομάδες της Πόρτο, της Σπόρτινγκ και της Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ έχει επίσης φορέσει τη φανέλα της Φαρένσε και της Ακαντέμικα.

Παράλληλα, ο Σουαλέχε έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας στις κατηγορίες Κ18 και Κ19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ