Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μυθικός» Κουλούρης με 4 γκολ και μία ασίστ στο 5-4 της Πογκόν

Ο Ευθύμης Κουλούρης συνεχίζει να κάνει… πράγματα και θαύματα στην πολωνική Ekstraklasa με τη φανέλα της Πογκόν, οδηγώντας την ομάδα του σε μία εντυπωσιακή νίκη με 5-4 στην έδρα της Πούστσα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής, με 4 γκολ και μία ασίστ.

Το ένα εξ αυτών, μάλιστα, ήταν… buzzer beater, καθώς το σημείωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο που την έφερε σε απόσταση… αναπνοής από την 3η Γιαγκελόνια (55β. – 53β.) και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Με το αποψινό «καρέ» τερμάτων (5’, 45’+1’, 59’ πέν., 90’+4’), ο 29χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 25 γκολ σε 28 αγώνες πρωταθλήματος και τα 32 συνολικά σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και 2 ασίστ.

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν στο βασικό σχήμα της Πογκόν και αντικαταστάθηκε στο 87ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ