Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ ο Λιόλιος - Συναντιέται με Βασιλακόπουλο

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ ο Λιόλιος - Συναντιέται με Βασιλακόπουλο

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως στο πλάνο του υπάρχει και η δημιουργία ενός μέρους που θα αποτελέσει το «σπίτι του μπάσκετ» στην Ελλάδα.

Στην τοποθέτησή του, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, ανέφερε τα εξής:

«Ουσιαστικά μόλις χθες ξεκίνησε κι επίσημα η προεκλογική περίοδος των ομοσπονδιών. Γι' αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα, σεβόμενος τους νόμους και τους θεσμούς τους κράτους. Θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της ΕΟΚ όποτε αυτές γίνουν. Την προσεχή Δευτέρα θα επισκεφθώ την ΕΟΚ για να ενημερώσω τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την υποψηφιότητά μου.

Θα στείλω στους προέδρους όλων των Ενώσεων, για να τους ενημερώσω για τις θέσεις μου, το πρόγραμμά μου και να τους δείξω τον αναβαθμισμένο ρόλο που πρέπει να έχουν οι Ενώσεις για το καλό του μπάσκετ. Να δουλέψουμε όλοι μαζί σε ευθεία γραμμή για την επόμενη μέρα και να οδηγήσουμε το μπάσκετ σε επιτυχίες.

Η επόμενη μέρα έχει μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Η επιτυχία δεν απαιτεί έναν ή κάποιους, αλλά η επιτυχία τους απαιτεί όλους. Το μπάσκετ ενώνει, δεν χωρίζει και δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι. Καλώ όλους όσοι θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να συστρατευθούν μαζί μου και να προχωρήσουμε».