Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μουζακίτης: «Δεν τα καταφέραμε – Είμαστε εδώ για να επιμείνουμε»

Ο Χρήστος Μουζακίτης μίλησε για τα συναισθήματά του, μετά την απουσία της Εθνικής Ελλάδας από το Μουντιάλ που θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Αναφέρθηκε επίσης στη φιλική ισοπαλία με τη Σουηδία και την ήττα από την Ιταλία.

«Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που είχαμε, θέλαμε να κλείσουμε καλύτερα τη σεζόν με μια νίκη. Δεν τα καταφέραμε, είμαστε εδώ για να επιμείνουμε, να προσπαθήσουμε και να βελτιωθούμε.

Είναι πολύ καλό που θα παίξουμε με αυτές τις ομάδες στο Nations League, είναι ένα μεγάλο challenge για εμάς και για τους εαυτούς μας.

Είμαστε οι πρώτοι που πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για την Εθνική. Είναι κάτι που περιμέναμε καιρό, δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, όταν έρθει η ώρα θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή, έχοντας παίξει στα προκριματικά, από το να βλέπει το Μουντιάλ από την τηλεόραση. Είναι το χειρότερο συναίσθημα.

Το κλίμα στην ομάδα θα παραμείνει πάντα καλό, δεν έχουμε κανένα θέμα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ