Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μουντιάλ 2026: Χωρίς νικητή η πρεμιέρα Δανίας–Σκωτίας για τα προκριματικά

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Δανίας–Σκωτίας στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, με το 0-0 στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης να αφήνει την Εθνική Ελλάδας μόνη πρώτη στη βαθμολογία μετά το εμφατικό 5-1 επί της Λευκορωσίας.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και ευκαιρίες, με τους Δανούς να ελέγχουν την κυκλοφορία αλλά να μην μπορούν να φτάσουν σε τελικές.

Η Σκωτία είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον ΜακΓκιν, ενώ ο Κρίστι σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, το μακρινό σουτ του Ντράιερ στο 64’ πέρασε λίγο άουτ, με τη Δανία να πιέζει αλλά να μην βρίσκει λύση απέναντι στον καλά οργανωμένο αντίπαλο.

Πλέον, η Δανία στρέφει την προσοχή της στη δύσκολη αναμέτρηση με την Ελλάδα τη Δευτέρα (08/09, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η Σκωτία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λευκορωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ