Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεγάλο σοκ στον Παναθηναϊκό – Τον χάνει για μήνες

Ο Σίριλ Ντέσερς υπέστη ρήξη τένοντα στον ορθό μηριαίο του δεξιού ποδιού και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 2.5 μήνες.

Ο Νιγηριανός επιθετικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα και επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε την σοβαρότητα του προβλήματος. Η απουσία του δημιουργεί σημαντικό «πονοκέφαλο» στον Ράφα Μπενίτεθ, δεδομένου ότι ο Ντέσερς θεωρείται βασικός επιθετικός της ομάδας.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, οι Κυριακόπουλος και Κοντούρης συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πάντοβιτς ακολούθησε θεραπεία και ατομικό.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, επικεντρώνοντας κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας και σε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ