Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κρις Σίλβα για Σάκοτα: «Έχει εμπειρία και σε διδάσκει τα σωστά πράγματα»

Ο Κρις Σίλβα, που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στη Φενέρ μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ, μίλησε στο Sport Klub της Σερβίας και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον Ντράγκαν Σάκοτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο σέντερ από τη Γκαμπόν τόνισε πως ο έμπειρος προπονητής τον βοήθησε σημαντικά κατά τη διάρκεια των τριών μηνών που συνεργάστηκαν. Παράλληλα υπογράμμισε πως ο Σάκοτα γνωρίζει τι συμβαίνει σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού και ότι, μέσα από την εμπειρία του, διδάσκει στους παίκτες του τα σωστά πράγματα.

«Μου αρέσει ο τρόπος που βλέπει το παιχνίδι, λίγο παλιάς σχολής. Από τη στιγμή που μίλησα μαζί του, είδα την προσέγγισή του, την εμπειρία και τη γνώση του… Όταν μιλάει, δεν σου λέει μόνο τι να κάνεις, ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε στιγμή. Έχει εμπειρία και τη χρησιμοποιεί, σε διδάσκει τα σωστά πράγματα», είπε ο Σίλβα και πρόσθεσε:

«Σε εκείνον, κάθε λέξη έχει βάρος. Όταν σου λέει κάτι, πρέπει να δημιουργήσεις μια εικόνα, αυτό είναι το παιχνίδι και έτσι πρέπει να παίξεις. Λάτρεψα να παίζω γι’ αυτόν. Με βοήθησε πολύ. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά μου στην Ευρώπη και σήμαινε πολλά για μένα το ότι είχα έναν τέτοιο προπονητή. Παρόλο που πέρασα μόνο τρεις μήνες εκεί, έμαθα πάρα πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ