Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κηδεία Γωγώς Μαστροκώστα: Στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα οι πρώην συμπαίκτες του (ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ελληνικό συγγενείς και φίλοι της Γωγώς Μαστροκώστα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 25/5 με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης που έκανε η 18χρονη κόρη της, Βικτώρια, στα social media.

Η Γωγώ Μαστροκώστα μέχρι την τελευταία στιγμή είχε δίπλα της πέρα από την κόρη, τη μητέρα και την αδελφή της, τον δικό της φύλακα-άγγελο, Τραϊανό Δέλλα, δίπλα στον οποίο έζησε δυο δεκαετίες.

Ο Τραϊανός Δέλλας λάτρευε τη Γωγώ Μαστροκώστα και δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, ελπίζοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι ο «άγγελός του», όπως την αποκαλούσε, θα καταφέρει να ξεπεράσει κι αυτή τη μάχη και να γίνει καλά.

Τελικά, η Γωγώ Μαστροκώστα δεν τα κατάφερε, και σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας την αποχαιρετά.

Δίπλα του, σε αυτή την τραγική στιγμή βρίσκονται και πολλοί από τους πρώην συμπαίκτες του για να του συμπαρασταθούν.

Ντέμης Νικολαΐδης, Κώστας Κατσουράνης, Ίλια Ίβιτς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τάκης Φύσσας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μιχάλης Καψής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης και Άγγελος Μπασινάς είναι μερικοί από τους συμπαίκτες του που έδωσαν το «παρών».

Ντέμης Νικολαΐδης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς

Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λεωνίδας Βόκολος

Τάκης Φύσσας

Ίλια Ίβιτς, Ελένη Πετρουλάκη

Γιώργος Τζαβέλλας, Βίκυ Κάβουρα

Μιχάλης Καψής

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ο Αντώνης Νικοπολίδης με τη σύζυγό του

Άγγελος Μπασινάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ