Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χέρβεϊ

Αυτή η ομάδα «κλέβει» τον Χέρβεϊ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο Κέβιν Χέρβεϊ ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη θέση «4» ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν την σεζόν που ολοκληρώθηκε και είχε δώσει τα χέρια με το «τριφύλλι». Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία, όμως όσο δεν υπογράφονταν τα συμβόλαια το θέμα παρέμενε σε εκκρεμότητα.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε η Βίρτους Μπολόνια και φρόντισε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιταλική ομάδα ενημερώθηκε πως ο παίκτης ήταν πολύ κοντά στους νταμπλούχους Ελλάδας. Μάλιστα πρέσαρε αρκετά την πλευρά του, καταθέτοντας διαδοχικές προτάσεις. Και στην «μάχη» του πλειστηριασμού η πιο ισχυρή οικονομικά Βίρτους φαίνεται ότι είναι μια ανάσα από το να επικρατήσει για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Χέρβεϊ βρίσκονται πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Βίρτους Μπολόνια, παρά το γεγονός πως είχε μιλήσει και ο Δημήτρης Πρίφτης προσωπικά μαζί του και του είχε αναλύσει το πλάνο του και είχε πάρει το «οκ» του Αμερικανού για τη νέα σεζόν.

Πριν «πέσουν» οι υπογραφές δεν υπάρχει... γάμος όμως και αυτό η Βίρτους το εκμεταλλεύτηκε και σε συνδυασμό με τα παιχνίδια των μάνατζερ, που κυνηγούσαν το μεγαλύτερο συμβόλαιο, παρά το γεγονός πως υπήρχε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, οδηγούν τον παίκτη στην ιταλική ομάδα.

Ο παίκτης έχει αποδεχτεί την πρόταση των πρωταθλητών Ιταλίας, αλλά και πάλι σε προφορικό επίπεδο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στην υπόθεση ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένεται να κοιτάξει τις υπόλοιπες λύσεις της λίστας του για τη θέση «4», μιας και ο Χέρβεϊ βρίσκεται πλέον μια... ανάσα από την Βίρτους Μπολόνια του Σέρτζιο Σκαριόλο.