Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Τσέλσι παίρνει παικταρά της Premier League

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχωρά η Τσέλσι, η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο την επιθετική της γραμμή.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Λονδρέζοι έφτασαν σε συμφωνία με την Μπράιτον για την αγορά του Ζοάο Πέδρο.

Η κάτοχος του Conference League θα ξοδέψει ένα ποσό μεγαλύτερο των 55 εκατ. ευρώ για την αγορά του 23χρονου Βραζιλιάνου φορ.

Μάλιστα, ο Ζοάο Πέδρο αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα και στις ΗΠΑ, ώστε να συμμετάσχει στα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τη νέα του ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι γλάροι προχωρούν για ακόμη μια φορά σε σημαντική πώληση, άλλη μία στην ιστορία τους.

Το συνολικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Μπράιτον είναι επί της ουσίας αυτό που έδωσε για να αποκτήσει τους Μπάμπη Κωστούλα και Στέφανο Τζίμα. Δείχνοντας ξανά πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι του σκάουτινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ