Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κάνγκουα

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του Κινγκς Κάνγκουα, καταθέτοντας, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, πρόταση που ξεπερνά εκείνη της ΑΕΚ.

Η Ένωση είχε φτάσει την προσφορά της στα 4 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, καλύπτοντας τις οικονομικές απαιτήσεις της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ωστόσο, απέσυρε το ενδιαφέρον της, καθώς οι πρωταθλητές Ισραήλ επέμεναν να χρησιμοποιήσουν τον 27χρονο μέσο στην αναμέτρηση με τη Βίκινγκουρ για τα προκριματικά του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσφέρει συνολικά 4,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή χαφ από τη Ζάμπια. Η πρόταση περιλαμβάνει 3,8 εκατ. ευρώ ως πάγιο ποσό και ακόμη 700.000 ευρώ σε μπόνους.

Με βάση τα δεδομένα από το Ισραήλ, η προσφορά των «πράσινων» δύσκολα θα συναντήσει εμπόδια από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς καλύπτει τις απαιτήσεις του συλλόγου. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο παίζει και η επιθυμία του ίδιου του Κάνγκουα να αποχωρήσει από την ομάδα μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ