Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Ατλέτικο απέδρασε από το “Σάντσεθ Πιθχουάν” με γκολάρα του Μπάριος στο 90+3′

Επιτέλους νίκη για την Ατλέτικο! Για πρώτη φορά μετά από την 1η Μαρτίου (1-0 εντός την Μπιλμπάο) μετά απο ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία για την 31η αγωνιστική.

Το τρίποντο αυτό, το οποίο εδραίωσε τους ροχιμπλάνκος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήρθε μάλιστα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Πάμπλο Μπάριος να εκτελεί τον Νίλαντ με πανέμορφο πλασέ μετά από σόλο ενέργεια και να γράφει το τελικό 2-1 με το πρώτο γκολ του με τα ερυθρόλευκα σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Η Σεβίλλη, η οποία έφτασε πλέον τρεις διαδοχικές ήττες στην La Liga, είχε προηγηθεί μόλις στο 7′ με τον Αγκουμέ, με την “Ατλέτι” να φέρνει το ματς στα ίσα στο 25′ με εύστοχο πέναλτι του Άλβαρες και τελικά να αποδρά με το τρίποντο, για να φτάσει πλεον τα πέντε νικητήρια γκολ στο 90+ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ