Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γουόκερ: Η μετακόμιση στο Μιλάνο, η γυναίκα του και το παρελθόν που τους κυνηγά (ΦΩΤΟ)

Ο Κάιλ Γουόκερ, ο Άγγλος διεθνής αμυντικός, αφήνει πίσω του μια ταραχώδη ποδοσφαιρική και προσωπική ζωή στην Αγγλία, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. Η μετακόμιση του 34χρονου ποδοσφαιριστή στη Serie A ήρθε μετά από οκτώ χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η σύζυγός του, Άνι Κίλνερ, σύμφωνα με τη «Sun», δήλωσε στους φίλους της ότι αυτή η απόφαση γίνεται για το καλό της οικογένειας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το κάνω για τα παιδιά». Ο στόχος τους είναι να αφήσουν πίσω την αρνητική δημοσιότητα από τα σεξουαλικά σκάνδαλα και τις συνεχείς εντάσεις με τη Λόριν Γκούντμαν, τη μητέρα δύο παιδιών του Γουόκερ.

Η οικογένεια Γουόκερ σχεδιάζει να εγκατασταθεί σε μία πολυτελή βίλα, μακριά από τα ξενοδοχεία που συνήθως επιλέγουν οι νέες μεταγραφές. Για την Άνι, που αγαπά τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, αυτή η μετακόμιση είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσει ένα νέο σπίτι για τους τρεις μεγαλύτερους γιους τους, Ρόμαν (12), Ριάν (8) και Ρέιν (6), οι οποίοι θα εκπαιδεύονται κατ’ οίκον, ενώ φροντίζει και τον μικρότερο, τον πέντε μηνών Ρέζον.

Το παρελθόν τους, όμως, συνεχίζει να τους κυνηγά. Η Λόριν Γκούντμαν, πρώην σύντροφος του Γουόκερ, συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην οικογένεια. Σύμφωνα με φίλους, η Λόριν δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί από τη ζωή τους, αφού θέλει να διατηρήσει επαφή με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον ποδοσφαιριστή. Αυτό προκαλεί συνεχή ανησυχία στην Άνι, που νιώθει «τρομοκρατημένη» από τις ενέργειες της Γκούντμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ