Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστρέφει στο Περιστέρι ο Κασελάκης

Ο σχεδιασμός του Περιστερίου συνεχίζεται, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να έχει σαν στόχο να δημιουργήσει έναν ανταγωνιστικό και δυνατό ελληνικό κορμό, ενόψει μιας σεζόν που θα βρει την ομάδα στο BCL. Γεγονός που σημαίνει πως ο πήχης αναμένεται να αυξηθεί για την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Ο Κώστας Παπαδάκης είναι παίκτης που θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, ενώ θα προστεθεί στον ελληνικό κορμό και ο Μάνος Χατζηδάκης. Σε αυτούς αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμα Έλληνας με σημαντική παρουσία στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λεωνίδας Κασελάκης βρίσκεται προ των πυλών για να επιστρέψει στα δυτικά προάστια έπειτα από την 2022-24, όταν και αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα.

Ο Κασελάκης είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Αθήνα, έπειτα από μια διετία στην Καρδίτσα, όπου και αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Μάλιστα υπήρχε οψιόν και για την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει, κάνοντας χρήση του buy out για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ