Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκανε το 1-0 κόντρα στην Μονακό η Παρί

Η Παρί νίκησε 94-82 την Μονακό στην «Adidas Arena» και έκανε το 1-0 στην μεταξύ τους σειρά τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Μάικ Τζέιμς, που δεν θα είναι στην διάθεση του Βασίλη Σπανούλη στην σειρά λόγω τιμωρίας από τον σύλλογο.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τι Τζέι Σορτς. Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Τάισον Γουόρντ μετρώντας 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 3/3 τρίποντα. Εξαιρετικός με 18 πόντους και ο Ναντίρ Ιφί, ενώ από την Μονακό ξεχώρισε με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ ο Μαμ Ζαϊτέ.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 49-38, 74-61, 94-82.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ