Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διέρρευσε η βιντεοκλήση Μαρινάκη-Ρέτσου στα αποδυτήρια

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Super League και μετά το τέλος του ντέρμπι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έδωσε στη συνέχεια το κινητό τηλέφωνο στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν ο πρώτος που δέχθηκε τα συγχαρητήρια του ισχυρού άνδρα της ομάδας, ο οποίος, φυσικά, απευθύνθηκε και στους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το στίγμα της ικανοποίησής του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Αλγουαθίλ:

«Μπράβο, κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή και όλους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Να πάτε μέχρι τέλους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ