Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν ανακοίνωσε ξανά αποστολή ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των playoffs, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη για τη 2η θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Ντεσπόντοφ και Οζντόεφ, ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, καθώς δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής ολοκληρώθηκε. Η ομάδα δούλεψε πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (26/04) και περιελάμβανε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό διπλό.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση, ενώ εκτός θα μείνει και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η ομάδα αναχώρησε για το “Makedonia Palace”, όπου θα διανυκτερεύσει πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ