Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO: «Πέταξε» για τον τελικό ο Καραλής

Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Παρισιού ξεκίνησε τις προσπάθειές του από τα 5.65μ, ύψος που πέρασε με χαρακτηριστική άνεση, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε με την πρώτη και τα 5.75μ, εξασφαλίζοντας με άνεση τη θέση του στην οκτάδα του τελικού, χωρίς να χρειαστεί να δοκιμάσει το όριο των 5.85μ.

 

Αντίθετα, ο Γιάννης Ρίζος ολοκλήρωσε την παρουσία του στον προκριματικό, καθώς πέρασε τα 5.45μ με τη δεύτερη προσπάθεια, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5.65μ, καταλαμβάνοντας τη 15η θέση.

Όσον αφορά τους αντιπάλους του Εμμανουήλ Καραλή, ο Τούρκος Έρσου Σασμά, ο οποίος φέτος είχε περάσει τα 5.90μ, δεν κατάφερε να προκριθεί και έμεινε εκτός τελικού. Συνολικά, στον τελικό του επί κοντώ προκρίθηκαν 11 αθλητές.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ