Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Νίκησε με δέκα παίκτες η Φράιμπουργκ και έπιασε κορυφή στην Bundesliga

Παρά το γεγονός πως έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 64ο λεπτό λόγω αποβολής του Σουζούκι, η Φράιμπουργκ κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Σάλκε με 2-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Εγκεστάιν (10′), η Σάλκε ισοφάρισε με τον Κάντεμπάιν (30′) και στο τέλος ο Γκότο τούς χάρισε τη νίκη στο 85ο λεπτό. Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η Φράιμπουργκ «έπιασε» τη Ντόρτμουντ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, παρέμεινε χωρίς βαθμό η Γκλάντμπαχ, καθώς γνώρισε μια ακόμη ήττα, την 5η στη σειρά, στην Κολωνία από την τοπική ομάδα με 2-1 και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μεγαλώνοντας την αγωνιστική κρίση και την αγανάκτηση των φιλάθλων της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γιοχάνεσον (26′), η Μπορούσια βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σκάλι (39′), αλλά στο 67ο λεπτό το μεγάλο αστέρι τους, Ελ Μάλα, τους έβαλε ξανά στο σκορ, που ήταν και το τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ