Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΑΚΚΑΡΗ

H Mαρία Σάκκαρη στην συναυλία της Αννας Βίσση -Η πρώτη έξοδος μετά τον ημιτελικό του Roland Garros (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη της νυχτερινή έξοδο μετά τον ημιτελικό του Roland Garros πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη.

Παρά την ήττα της, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που φθάνει σε ημιτελικό Grand Slam. Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην χώρα μας πριν από λίγες μέρες και πήγε στο Θέατρο Άλσος να παρακολουθήσει τη συναυλία της Άννας Βίσση.

Η κορυφαία τενίστρια είναι προσωπική φίλη της Άννας Βίσση και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συναυλία που έδωσε η τραγουδίστρια το βράδυ της Δευτέρας.

Ντυμένη στα λευκά, η χαμογελαστή Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στη σκηνή και συνομίλησε με την τραγουδίστρια, η οποία της είπε ότι είναι η πιο όμορφη και γυμνασμένη Ελληνίδα.

«Δεν θα τραγουδήσω, γιατί θα φύγετε όλοι» σχολίασε η Μαρία Σάκκαρη με χιούμορ απευθυνόμενη στο κοινό, το οποίο ξέσπασε σε γέλια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, No18 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Άννα Βίσση και συχνά την επισκέπτεται στα μαγαζιά που τραγουδάει.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για το τένις πάνω στην σκηνή και χειροκροτήθηκαν από το κοινό που τις απόλαυσε. Η Μαρία Σάκκαρη έχει παίξει αρκετές φορές τένις με τη Βίσση και της ζήτησε να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H Mαρία Σάκκαρη στην συναυλία της Αννας Βίσση

 

H Mαρία Σάκκαρη στην συναυλία της Αννας Βίσση

 

H Mαρία Σάκκαρη στην συναυλία της Αννας Βίσση

 

H Mαρία Σάκκαρη στην συναυλία της Αννας Βίσση