Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πόλο: Κύπελλο με Final 8 στους άνδρες και Final 4 στις γυναίκες

Πόλο: Κύπελλο με Final 8 στους άνδρες και Final 4 στις γυναίκες

Τη διεξαγωγή των διοργανώσεων Κυπέλλου Ελλάδος υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 εντός του Μαΐου (21-23/5) αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ.

Το Κύπελλο Ανδρών θα διεξαχθεί με τη μορφή Final 8 και τη συμμετοχή των 8 πρώτων ομάδων της κατάταξης της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 και το αντίστοιχο Κύπελλο Γυναικών τις ίδιες ημερομηνίες (21-23/5) με τη μορφή Final 4 και τη συμμετοχή των 4 πρώτων ομάδων της κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Α’ Γυναικών.

Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν στο ίδιο κολυμβητήριο που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση, με αυστηρή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου για Covid-19, το οποίο θα είναι σε ισχύ.

Η κλήρωση τόσο για το Final 8 των ανδρών όσο και για το Final 4 των γυναικών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στα γραφεία της ΚΟΕ τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4, 13:00), με την επισήμανση πως σε ό,τι αφορά το Κύπελλο των γυναικών, θα κληρωθούν οι θέσεις 1-4, δεδομένου ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.