Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Moto GP: Ταχύτερος ο Νακαγκάμι στο FP3 (ΦΩΤΟ)

Moto GP: Ταχύτερος ο Νακαγκάμι στο FP3 (ΦΩΤΟ)

Με αναποδιές ξεκίνησε το Μεγάλο Σάββατο για τον Μαρκ Μάρκεθ.

Ο αναβάτης της Repsol Honda σημείωσε πτώση στην έβδομη στροφή της πίστας της Χερέθ με μεγάλη ταχύτητα. Ευτυχώς, όμως, δεν τραυματίστηκε.

Ο Ισπανός επέστρεψε πρόσφατα στη δράση του Moto GP και αρχικά η πτώση του στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην ομάδα.

Το πρόβλημα για τον Μάρκεθ είναι ότι με την πτώση του δεν είχε την ευκαιρία να βελτιώσει τον χρόνο του και έτσι δεν θα προκριθεί κατευθείαν στο Q2, οπότε θα τον δούμε στο Q1.

Κατά τα λοιπά, ο Τακάκι Νακαγκάμι ήταν ο πιο γρήγορος αναβάτης στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών. O Φάμπιο Κουαρταραρό τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτος είναι ο Στεφαν Μπραντλ με πολύ μικρή διαφορά στον χρόνο.

Η τέταρτη και η πέμπτη θέση ανήκει στον Ζοάν Μιρ και τον Αλέιξ Εσπαργκαρό αντίστοιχα, ενώ Μάβερικ Βινιάλες, Φράνκο Μορμπιντέλι, Πέκο Μπανάια, Ζουάν Ζαρκό και Άλεξ Ρινς κλείνουν τη δεκάδα.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι συνεχίζει να δυσκολεύεται και βρίσκεται στη 15η θέση, ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ, παρά την πτώση του, κατάφερε να φτάσει μέχρι τη 12η θέση.

Παρακάτω ακολουθεί η κατάταξη και οι χρόνοι των αναβατών από την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα της Χερέθ: