Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγχώθηκε, αλλά κέρδισε την Μπασκόνια η Παρτιζάν

Αγχώθηκε, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Μπασκόνια η Παρτιζάν.

Παρότι είδε τους γηπεδούχους να της βάζει πολύ δύσκολα μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Ομπράντοβιτς έφτιαξε σερί 11-2 με πρωταγωνιστή τον Γουάσινγκτον στην «τελική ευθεία», επικρατώντας με 91-79.

Έτσι η Παρτιζάν βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-2, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα της στην Μαδρίτη από την Ρεάλ, ενώ η Μπασκόνια παραμένει κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να πάρει την πρώτη της νίκη (0-5).

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Κάρλικ Τζόουνς (18π, 10 ασίστ), Γουάσινγκτον (17π) και Πάρκερ (14π, 9 ριμπ), ενώ για την Μπασκόνια, ο οποία αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Χάουαρντ και Φόρεστ, ξεχώρισαν Ντιαλό (20π, 6 ασίστ) και Σεντεκέρσκις (19π, 4 ριμπ, 4 ασίστ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ