Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτός θα αναλάβει την Εθνική Ιταλίας (ΦΩΤΟ)

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ιταλίας, καθώς οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, απομένουν πλέον μόνο λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συνεργασίας του πρώην προπονητή της Μίλαν με την «σκουάντρα ατζούρα».

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο πρόεδρος της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIGC), Γκαμπριέλε Γκράβινα, προτίθεται να προσφέρει στον Γκατούζο συμβόλαιο ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση πρόκρισης της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση του deal αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας. Μαζί με τον Γκατούζο, στην Εθνική Ιταλίας αναμένεται να ενταχθούν και οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Τσέζαρε Πραντέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ