Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτά υποστηρίζει η Marca για Μοντέρο και Ολυμπιακό!

Ο Ζαν Μοντέρο μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τη Βαλένθια, με τον 22χρονο γκαρντ να συνεχίζει την καριέρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η Marca σε δημοσίευμά της αναφέρει πως η φετινή σειρά των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος απέναντι στη Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει το τελευταίο κεφάλαιο της παρουσίας του Μοντέρο στους πορτοκαλί, καθώς μετά την ολοκλήρωση της Liga Endesa ο  γκαρντ φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Marca αναφέρει: “O Δομινικανός γκαρντ θα αποχωρήσει από τη Βαλένθια έπειτα από δύο σεζόν γεμάτες ατομικές και ομαδικές επιτυχίες και θα συνεχίσει την καριέρα του στον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό, με προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Πριν από αυτό, πάντως, ο Μοντέρο έχει ακόμη μια αποστολή να ολοκληρώσει, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις στα φετινά playoffs. Σε πέντε αγώνες μετρά κατά μέσο όρο 17,6 πόντους, με τη Βαλένθια να έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες και να φτάνει αήττητη μέχρι τους τελικούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ