Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΕΛ: Πιέζει για ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις – Σενάριο για Κοβάσεβιτς

Η ΑΕΛ συνεχίζει με έντονους ρυθμούς τη μεταγραφική της δραστηριότητα, με στόχο να «χτίσει» έναν ανταγωνιστικό κορμό ενόψει της επιστροφής της στη Super League.

Το τεχνικό τιμ του Γιώργου Πετράκη κινείται ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινά τις επόμενες ημέρες στην Πτολεμαΐδα.

Στο μεταγραφικό πλάνο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην απόκτηση μεγάλου ονόματος στη θέση των εξτρέμ, όπως αφήνεται να εννοηθεί από το περιβάλλον της ομάδας. Παράλληλα, η ΑΕΛ εξετάζει υποψήφιους στόχους για τις θέσεις του αμυντικού μέσου, του στόπερ και του τερματοφύλακα, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει ο Σουλούκος.

Την ίδια ώρα, κυπριακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία της ΑΕΛ με τον 29χρονο Σέρβο αριστερό μπακ, Μπόγιαν Κοβάσεβιτς. Ο Κοβάσεβιτς αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Καρμιώτισσα, καταγράφοντας 28 συμμετοχές και 3 γκολ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Λάρισας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ