Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ντούσαν Σάκοτα

Η αποκάλυψη του Μάκη Αγγελόπουλου για τον Ντούσαν Σάκοτα

Θέμα επιστροφής του Ντούσαν Σάκοτα υπάρχει στην ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Μάκης Αγγελόπουλος στη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στους οπαδούς της «Ένωσης». Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Επίσης ο Μάκης Αγγελόπουλος σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι το φετινό καλοκαίρι η διοίκηση της ομάδας βρέθηκε στην ευτυχή συγκυρία να βλέπει τα μεταγραφικά της «θέλω», σε ό, τι αφορά ορισμένους παίκτες, να ταιριάζουν με εκείνα του προπονητή της (σ.σ. Στέφανος Δέδας). Ένας από αυτούς είναι  ο Μάνι Χάρις.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για:

-τον Ντούσαν Σάκοτα: «Υπάρχει μια συζήτηση επιστροφής, είναι κάτι ανοιχτό».

-τις μεταγραφικές κινήσεις: «Θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Το θέαμα θα είναι εξασφαλισμένο, μακάρι και τα αποτελέσματα. Στο χώρο αυτό δεν είναι τίποτα δεδομένο. Έχουμε μια ευτυχή συγκυρία να έχουν ταιριάξει τα θέλω κάποιων παικτών που τα ήθελε η διοίκηση 3-4 χρόνια με τα θέλω του προπονητή. Φέτος έτυχε παιδιά που τα κυνηγούσαμε χρόνια να έρθουν όλα μαζί. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος».

-την επιστροφή του Μάνι Χάρις: «Έτυχε να τον θέλω προσωπικά και να τον θέλει κι ο προπονητής. Είναι ένας από τους τέσσερις τέτοιους παίκτες».