Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το μήνυμα του Αραούχο για την κατάσταση στην ΑΕΚ και η «συγγνώμη» (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ και για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά, ο οποίος είναι αήττητος κόντρα στην Ένωση από το 2017.

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι ένας από τους διακριθέντες της ομάδας και στο φινάλε ο μοναδικός που κέρδισε το χειροκρότημα για την προσπάθεια του και ένας από τους λίγους που διασώθηκαν από το ναυάγιο της Ένωσης.

Με ανάρτησή του στο Instagram μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους οπαδούς για το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει αυτός και οι συμπαίκτες του να τους δώσουν μια χαρά.

«Ευχαριστώ που μας υποστηρίξατε μέχρι το τέλος, όπως κάνετε πάντα. Συγγνώμη που δεν μπορούμε να σας δώσουμε ούτε μια χαρά», αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Αργεντινός επιθετικός.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ