Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Πέρασε» από το Βόλφσμπουργκ η Λεβερκούζεν

Με δύο γκολ του Παουλίνιο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Λεβερκούζεν επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας για την 27η αγωνιστική της Bundesliga.

Στο 15’ η Λεβερκούζεν ήταν αυτή που είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του αγώνα με τον Αμίν Αντλί, να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα των γηπεδούχων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία, με τον Λούκας Νμέντσα.

Στο 23ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ ήταν αυτή που απείλησε ξανά, με τον Μαξιμιλιάν Άρνολντ να εκτελεί φάουλ και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να λέει «όχι». Στο 41ο λεπτό ο Αζμούν, έπιασε ακόμα ένα σουτ και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση στα πρώτα του λεπτά, μέχρι το 56’ όταν ο Γουίντ, είδε την εστία πήρε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι.

Στο 81’ ο Παουλίνιο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Αντλί, ενώ πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ, όταν με μια εξαιρετική προσπάθεια του η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία της εστίας της Βόλφσμπουργκ. Ο ίδιος σημείωσε το τελικό 2-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα του Ντεμιρμπάι  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ