Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Γιαννούλη και Σωτηρίου η προπόνηση του ΟΦΗ

Κανονικά προπονήθηκαν στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ οι Γιαννούλης και Σωτηρίου, ενώ ο Τοράλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ουές έκανε θεραπεία.

Με τους Κώστα Γιαννούλη και Δημήτρη Σωτηρίου να προπονούνται κανονικά, έχοντας αναρρώσει πλήρως από την ίωση που τους ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, ολοκληρώθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής πάσας και παιχνίδι κατοχής, στα οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής έκαναν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να συνεχίζουν με παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζον Τοράλ, ενώ ο Αμπνοτύλ Ουές έκανε θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (9/3), στις 11 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ