Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποκάλυψη για το μέλλον του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ!

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως η νύχτα της περασμένης Πέμπτης μπορεί να αλλάξει το μέλλον στη σχέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του ΠΑΟΚ. Όμως, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, σύμφωνα με παρασκηνιακή στήλη κυριακάτικης αθλητικής εφημερίδας.

Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, μοιάζει ειλημμένη απόφαση από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά να κινηθεί το καλοκαίρι για βασικό τερματοφύλακα, ενώ από την πλευρά του κι ο Έλληνας γκολκίπερ, παρά την εκπληκτική του εμφάνιση και τον κομβικό ρόλο του στη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ, αναζητεί στα 32 του ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο!

Η πολιτική του ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι σε ένα γενικό ρεκτιφιέ στη θέση των τερματοφυλάκων, αφού Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποχωρούν, καταλήγει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ