Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημοσίευμα-«φωτιά» για Ελ Αραμπί – Η αλήθεια για το μέλλον του – «Τελειώνει» από Ολυμπιακό;

Τη δική της εξήγηση στο θέμα που έχει προκύψει για την παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα δίνει αθλητική εφημερίδα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε εκείνους που συνδέουν το ζήτημα του συμβολαίου του Μαροκινού επιθετικού με τις τελευταίες του εμφανίσεις στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς ότι ο Ελ Αραμπί παίζει λίγο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού από την αρχή της σεζόν έχει παίξει 90 λεπτά παραπάνω από τον Τικίνιο, ενώ ύστερα από το «πάγωμα» της κουβέντας που είχαν οι δύο πλευρές μετά τις γιορτές έχει παίξει έξι φορές ως βασικός και άλλες τόσες ως αλλαγή.

Μπορεί να «κόλλησαν» οι συζητήσεις, όμως ο 35χρονος παίκτης δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα, διατηρεί άριστη σχέση με όλους μέσα στον ερυθρόλευκο οργανισμό και ο Μαρτίνς είναι εκείνος που αποφασίζει για τη χρησιμοποίησή του, όπως σημειώνεται.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ελ Αραμπί, το ρεπορτάζ τονίζει πως παρά τις φήμες που έχουν υπάρξει κατά καιρούς για τον ίδιο, δεν έχει φτάσει στα χέρια του καμία πρόταση από Κατάρ ή Αραβία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μπορεί οι συγκεκριμένες ομάδες να έχουν τη δυνατότητα, αλλά επίσημα δεν έχει γίνει το παραμικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ