Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψάχνοντας αντίδραση ο Ολυμπιακός, για τρίποντο εξάδας ο ΟΦΗ – Ανακατεύει την «τράπουλα» ο Μαρτίνς

Εντός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενεί στις 7:30 το απόγευμα τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Αταλάντα και να επικεντρωθούν στον βασικό στόχο τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Super League 1 και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της.

Απέναντί της ο ΟΦΗ, μία ομάδα που βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ και σε ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα «πατήσει» στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Οι Κρητικοί προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με Ατρόμητο και Ιωνικό εκτός έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τον Ολυμπιακό, που θα έχει αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αταλάντα, εκτός αποστολής με απόφαση Μαρτίνς έμειναν οι Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Ρόνι Λόπες και Φορτούνης.

Από την άλλη πλευρά, για τον ΟΦΗ δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα οι Μπαλογιάννης, Νέιρα, Τοράλ, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Φελίπε, Καστάνιος, Σηφάκης και Σωτηρίου.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ – Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Γκάρι Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας – Ελ Αραμπί.

ΟΦΗ: Επασί – Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Στάικος, Σελίμοβιτς, Μπουζούκης – Λάμπρου, Τσιλιανίδης, Ντουρμισάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ