Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεζένκοφ: «Από τα καλύτερα αμυντικά μας παιχνίδια φέτος»

Στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στην άμυνα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου των «ερυθρόλευκων»:

«Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος, η Αρμάνι είναι μια πραγματικά μεγάλη ομάδα, είναι καταπληκτική στην άμυνα. Αυτό δείχνει ότι πετύχαμε 67 πόντους, δεν παίξαμε καλά στην επίθεση. Αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε υπέροχα στην άμυνα και νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στην άμυνα φέτος.

Ειλικρινά, ήμασταν λίγο άδειοι τις δύο πρώτες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά είπαμε ότι θα ήταν κρίμα να χάσουμε αυτό το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή δεν δείχνουμε ενέργεια. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, δείξαμε περισσότερη ενέργεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ