Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Τζακ Γουίλσιρ που «ήθελε» και η ΑΕΚ

Στα γήπεδα της Δανίας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Τζακ Γουίλσιρ. Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ βρισκόταν χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν έλυσε την συνεργασία του με την Μπόρνμουθ, ενώ τον περασμένο μήνα δημοσιεύματα από την Αγγλία υποστήριζαν ότι την περίπτωσή του εξέταζε και η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της.

Τελικά, ο 30χρονος άσος αποδέχτηκε την πρόταση της Άαρχους και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα ο Γουίλσιρ μετείχε στις προπονήσεις της Άρσεναλ, στην οποία είχε ξεκινήσει την πορεία του από τις ακαδημίες (2001-2008) πριν παίξει και στην πρώτη ομάδα από το 2008 ως το 2018 καταγράφοντας περίπου 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ