Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Ρεάλ «κόλλησε» με την Βιγιαρεάλ εκτός έδρας

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «Θεράμικα» η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι έμειναν στο 0-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ, σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ωστόσο οι Μαδριλένοι είχαν «κραυγαλέες» ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς ανώτεροι, πίεσαν αφόρητα την αντίπαλη άμυνα για να ανοίξουν το σκορ, όμως τόσο η δική τους επιπολαιότητα, όσο και ο Κουρτουά κράτησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης «όρθια» και μέσα στο παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Κι έτσι έγινε… Οι «μερένγκες» ήταν άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας τα… άχαστα με τους Ασένσιο και Βινίσιους, ενώ και ο Μπέιλ σημάδεψε το δοκάρι. Μάλιστα, η επιθετικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, όταν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Γιόβιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Νάτσο είδε την μπάλα να τη σταματούν στη γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ