Μετάβαση στο περιεχόμενο

Α1 Πόλο: Φινάλε με νίκη για την Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 9-6 του Πανιωνίου σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της Α1 πόλο ανδρών.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων τερμάτισε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου με 39 βαθμούς. Ο Πανιώνιος κατέλαβε τη δεύτερη με 33. 

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν δημιούργησε ένα καλό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Όμως η νίκη σφραγίστηκε στα τελευταία 4 λεπτά του ματς, με τον Στάθη Καλογερόπουλο να σημειώνει το 8-5 με 03:35 να απομένουν και τον Νίκο Κουρούβανη λίγο αργότερα να σκοράρει το 9-5 (02:12).

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 1-1, 3-2.

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 2, Πάπαριτς, Σαπουνάκης, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 2, Λεβαντής, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 1, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ) ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ:

Για τη Β’ Φάση, σχηματίζονται 4 γκρουπ των 4 ομάδων, που αγωνίζονται σε σύστημα pool μεταξύ τους σε 2 γύρους (6 αγωνιστικές), μεταφέροντας τη συνολική τους βαθμολογία από την Α’ Φάση:

G1: 1οι και 2οι Α’ και Β’ Ομίλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 42, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 39, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 34, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 33).

G2: 3οι και 4οι Α’ και Β’ Ομίλου (ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 33, ΑΕΚ 27, ΥΔΡΑΪΚΟΣ 27, ΕΘΝΙΚΟΣ 25).

G3: 5οι και 6οι Α’ και Β’ Ομίλου (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 18, ΠΑΟΚ 15, ΓΛΥΦΑΔΑ 15, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9).

G4: 7οι και 8οι Α’ και Β’ Ομίλου (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9, ΝΟ ΧΙΟΥ 7, ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 1, ΑΡΗΣ 0).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ