Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δίνει ευκαιρίες ο Γιοβάνοβιτς με Αναγέννηση – Επιστρέφει στη δράση ο Κουρμπέλης μετά από 14 μήνες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το μεσημέρι (16:00) την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του 4-0 από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, με στόχο να πάρει την πρόκριση, αλλά και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Οι πράσινοι θέλουν να δουν την ψυχολογία της ομάδας να ανεβαίνει, ειδικά μετά τις ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το σημερινό ματς έχει επίσης μεγάλη σημασία και για τον Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα πατήσει αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά μετά από περίπου 14 μήνες που ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του.

Εκτός αποστολής άφησε ο Γιοβάνοβιτς τους Κώτσιρα, Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο, Λούντκβιστ, Μακέντα και Καρλίτος.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι η εξής: Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης.

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση Καρδίτσας ετοιμάζεται για το ματς αυτό, γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες για την ανατροπή είναι μηδαμινές. Ωστόσο, οι άνθρωποί της δηλώνουν ότι επιθυμούν να κάνουν μια καλή εμφάνιση, διεκδικώντας και ένα καλό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ