Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απίστευτες ατάκες Νέντοβιτς για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και για… Γιουβέντους, Βλάχοβιτς!

Μια συνέντευξη διαφορετική από όλες τις άλλες παραχώρησε στη Σερβία ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο σταρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αναφέρθηκε στην μεγάλη του αγάπη, τη Γιουβέντους, ενώ σχολίασε και τη μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο 30χρονος άσος χαρακτήρισε… κτήνος το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπιανκονέρι», ενώ αποκάλυψε και μια συζήτηση που είχαν πριν από δύο χρόνια. Peder B.  

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην έλευση του Στέφαν Γιόβιτς στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά και στην κάκιστη εικόνα των «πρασίνων» στη Euroleague.

«Φυσικά και είδα τι έγινε! Ο αγώνας με τη Λάρισα είχε τελειώσει, ήμασταν στον δρόμο της επιστροφής, ήμουν στο πούλμαν και σκεφτόμουν πως μπορώ να δω τη Γιουβέντους» εξήγησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς μιλώντας στο «Mozzartsport».

«Όπως κάθε Γιουβεντίνος, το απόλαυσα! Κάναμε πολύ καλές κινήσεις στις μεταγραφές, πήραμε και τον Ζακάρια. Για να είμαι ειλικρινής, είχα αρχίσει να χάνω την ελπίδα μου φέτος! Χάναμε από την Έμπολι και τη Σασουόλο… Τότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι στην κορυφή τόσα χρόνια. Το καταλαβαίνω και ως φίλαθλος της Γιουβέντους. Περιμένω όμορφα πράγματα τα επόμενα χρόνια».

Για τον Βλάχοβιτς τόνισε: «Είναι κτήνος! Είναι τρομερά προικισμένος! Τον συνάντησα στο Μιλάνο πριν από δυο χρόνια… Βλέπω ξανά τα μηνύματά μας. Του είχα πει και τότε να έλθει στη Γιουβέντους! Μου απάντησε πως θα του άρεσε επίσης… Στο τέλος της ημέρας, όλα έγιναν όπως έπρεπε. Χαίρομαι γι’ αυτόν, του εύχομαι πολλές νίκες και πολλά γκολ».

Για την αγάπη του για τη Γιούβε: «Από τότε που ο πατέρας μου έπαιζε χάντμπολ στην Ιταλία. Είχα μια φανέλα του Ντελ Πιέρο στο δωμάτιό μου. Μου άρεσε η Γιουβέντους από την εποχή του Λίπι. Δεν είναι μόδα για μένα… Δεν την στηρίζω από τότε που ήλθε ο Κριστιάνο».

Για την απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς από τους «πράσινους»: «Η άφιξή του στην Ελλάδα με βοήθησε πολύ. Πλέον έχω κάποιον να μιλάω στη γλώσσα μου, όπως συμβαίνει με τους Αμερικανούς και τους Έλληνες. Φυσικά, όλοι με έχουν αποδεχτεί όμως η άφιξη του Στέφαν ήταν ευπρόσδεκτη. Είναι πλέι μέικερ επιπέδου EuroLeague, με τρομερή ποιότητα και εμπειρία».

Για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην EuroLeague, είπε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την Αναντολού Εφές. Θα μας έδινε μεγάλη ώθηση. Έπειτα χάσαμε από τη Μονακό. Νομίζω πως έπειτα από εκείνο το ματς με την Αναντολού Εφές δείχνουμε πως πάμε στον σωστό δρόμο, έστω κι αν τα αποτελέσματα στην EuroLeague δεν το επιβεβαιώνουν. Για εμάς είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο Κύπελλο κι έπειτα στο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ