Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η απάντηση του Κάρλο Αντσελότι για το θέμα της άδειάς του

«Έκανα ένα τμήμα τον Οκτώβριο, ήταν πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ της Assoallenatori (Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου) και της UEFA», με αυτή την απάντηση ο Κάρλο Αντσελότι, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, εξήγησε τη θέση του μετά την αναφορά των τελευταίων ημερών, για τη λήξη της άδειας του.

«Είμαι άνθρωπος που προσπαθεί να σέβεται το νόμο, ίσως δεν τα καταφέρνω πάντα, αλλά νομίζω ότι υπήρξε παρεξήγηση. Η άδεια έληγε, αλλά ευτυχώς η Ισπανική Ένωση Προπονητών μου έδωσε ένα τμήμα τον Οκτώβριο, και πρέπει να ευχαριστήσω τους Ισπανούς συναδέλφους μου γι΄ αυτό. Πρέπει να υπήρξε παρεξήγηση με την UEFA», υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός

Η εφημερίδα «Corriere dello Sport» είχε αναφέρει την μάλλον παράδοξη κατάσταση για έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο «Ντον Κάρλο» μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 1.200 αγώνες στην καριέρα του και για ρεκόρ υψηλότατου επιπέδου με 21 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των τριών κατακτήσεων του Champions League με τη Μίλαν (2) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (1), ενώ βρίσκεται στο δρόμο για την κατάκτηση του πρώτου ισπανικού πρωταθλήματος στην καριέρα του.

Η εφημερίδα εξήγησε ότι η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είχε ενημερώσει τον Κάρλο Αντσελότι ότι θα μιλήσει με την UEFA, για να τελειώσει μια κατάσταση που δεν πρέπει να αφορά έναν προπονητή του διαμετρήματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ