Μετάβαση στο περιεχόμενο

Formula 1: Έρχεται η αποκάλυψη νέας Haas (ΦΩΤΟ)

Η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει και οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμες για το ξεκίνημα καθώς ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των παρουσιάσεων και του πρώτου τεστ χειμερινών δοκιμών για το 2022. Τα μονοθέσια θα έχουν διαφορετική εμφάνιση φέτος, λόγω των μεγάλων αλλαγών στους τεχνικούς κανονισμούς.

Η Haas ανακοίνωσε ότι η αποκάλυψη της VF-22, ή τουλάχιστον του χρωματισμού της, αφού το μήνυμα στην προαναγγελία της παρουσίασης είναι κάπως αμφιλεγόμενο, θα γίνει την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 13:00 ώρα Ελλάδος. Το μονοθέσιο του 2022 θα οδηγήσουν οι Μικ Σουμάχερ και Νικίτα Μαζέπιν που παραμένουν στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η αποκάλυψη του μονοθεσίου θα γίνει πιθανότατα με ψηφιακές φωτογραφίες, ενώ το πραγματικό μονοθέσιο θα το δούμε για πρώτη φορά στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Η Haas θέλει να αναρριχηθεί στην κατάταξη και να ξεχάσει το κάκιστο 2021 όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τζιν Χας ήταν από τις πρώτες που επικεντρώθηκαν στο μονοθέσιο του 2022 και με τον βελτιωμένο κινητήρα της Ferrari στοχεύει να βρίσκεται στο μέσον του grid.

haas

Μετά την ανακοίνωση της Haas, μόνο η Williams δεν έχει επισημοποιήσει ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τη Red Bull Racing και την Aston Martin να πραγματοποιούν τις δικές τους παρουσιάσεις.

Οι ομάδες της Formula 1 θα μεταφερθούν στην Ισπανία για το πρώτο χειμερινό τεστ δοκιμών το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου. Εν συνεχεία θα βρεθούν στο Μπαχρέιν για το δεύτερο τεστ στις 10-12 Μαρτίου, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ