Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκώμια Αταμάν για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ – Θέλει… εκδίκηση ο Μπομπουά

Δηλώσεις με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι της Αναντολού Εφές κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 22η αγωνιστική της Euroleague, έκανε ο Εργκίν Αταμάν.

Με τον Τούρκο προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης να μιλάει με καλά λόγια για το «τριφύλλι» και να κατονομάζει τα ριμπάουντ ως τον κομβικό παράγοντα της αναμέτρησης.

«Αν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, είναι μια πολύ έμπειρη και επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να βρούμε τον επιθετικό μας ρυθμό ελέγχοντας τα ριμπάουντ», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αταμάν.

Αποφασισμένος για… εκδίκηση αλλά έτοιμος για «μάχη» είναι ο Ροντρίγκ Μπομπουά, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του στο περιθώριο του ματς της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό!

Με τον Γάλλο γκαρντ να μην ξεχνάει πως η τουρκική ομάδα ηττήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και να επισημαίνει ότι οι «πράσινοι» είναι πάντοτε… σκληρό καρύδι.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μας κέρδισαν στην Αθήνα, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε πολύ καλά και να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μπομπουά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ένας σκληρός αντίπαλος. Άρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους την Παρασκευή. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, να παλέψουμε για 40 λεπτά στο παιχνίδι και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ