Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εμετικό πανό για Ανιέλι από οπαδούς της Γιουβέντους – «Βόμβα» με Ντιμπάλα! (ΦΩΤΟ)

Οι ultras της Γιουβέντους ύψωσαν ένα πανό που προκάλεσε σοκ στην Ιταλία, μιας και εύχονταν στον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, να πεθάνει!

Το πανό αποκαλύφθηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του χθεσινού τελικού του Super Cup ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ στο «Μεάτσα», με το περιεχόμενο του γραμμένο με κόκκινα γράμματα.

Η κόντρα του Ανιέλι με τους ultras ξεκίνησε το 2019, όταν η Αστυνομία συνέλαβε 12 οπαδούς με τις κατηγορίες για «ξέπλυμα» χρήματος, βιαιοπραγία κι άλλα αδικήματα όσον αφορά την πώληση εισιτηρίων. Η έρευνα είχε ξεκινήσει έναν χρόνο νωρίτερα, με την Αστυνομία να ερευνά πιθανές σχέσεις των οπαδών με τη Μαφία.

Μάλιστα, ο Ανιέλι είχε παραδεχθεί πως δέχονταν έντονες πιέσεις από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Γιουβέντους, καθώς η ομάδα είχε συνεργαστεί με την Αστυνομία στην υπόθεση.

Η διοίκηση, μάλιστα, έχει επιβάλλει απαγόρευση εισόδου σε συγκεκριμένους οπαδούς. Γι’ αυτό και υπήρχαν στον τελικό με την Ίντερ και δύο πανό με σύνθημα «Ultras Free».

Από εκεί και πέρα, σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μερλό υποστηρίζει πως ο Πάουλο Ντιμπάλα πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους και να φύγει στο τέλος της σεζόν!

Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος: «Αν δεν προκύψει κάποια δραστική αλλαγή της κατάστασης, ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει με τη Γιουβέντους, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος με τους νέους όρους που του κατέθεσε η Γιουβέντους και ήδη ακούει προτάσεις».

42

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ