Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φουλ για κούπα με… σκούπα

Μία ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες πέρασαν δια περιπάτου από τον Λαιμό, επικρατώντας της Βουλιαγμένης με 11-6, έκαναν το 2-0 στην μεταξύ τους σειρά των τελικών και την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να… σκουπίσουν την ομάδα του ΝΟΒ, κατακτώντας παράλληλα και τον φετινό τίτλο.

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι του Πειραιά, σήμερα ο Ολυμπιακός μπήκε στο νερό αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις και να δείξει ποιος είναι το αφεντικό,  με την πρώτη περίοδο να βρίσκει τις ερυθρόλευκες μπροστά με 2-4.

Μία από τα ίδια και στην δεύτερη περίοδο. Η Βουλιαγμένη μείωσε στο γκολ με την Πρωτόπαππα, όμως ο Ολυμπιακός απάντησε και μάλιστα εις διπλούν, με τις  Μανωλιουδάκη και Αβραμίδου. Η Ρούμπεση μείωσε σε 4-6 με πέναλτι, όμως τις ισορροπίες επανέφερε η Ασημάκη, διαμορφώνοντας το 4-7, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο τρίτο οκτάλεπτο δούλεψαν περισσότερο οι άμυνες, εξού και το ισόπαλο 1-1, όμως ο Ολυμπιακός καθάρισε την υπόθεση νίκη στο ξεκίνημα της τέταρτης και τελευταίας περιόδου, όταν και με δύο τέρματα των Ασημάκη και Μ. Πλευρίτου, έφτασε σε νταμπλ σκορ (5-10), με το τελικό 6-11 να δείχνει ανάγλυφα την σημερινή διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν η Ασημάκη και η Αβραμίδου, που σημείωσαν από τρία τέρματα, ενώ στα δύο σταμάτησε η Μαργαρίτα Πλευρίτου. Από πλευράς ΝΟΒ, η Τσουκαλά το πάλεψε όσο μπορούσε, πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-3, 1-1, 1-3.

Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 2, Ξενάκη, Πρωτόπαππα, Ρούμπεση, Ξενάκη,

Ολυμπιακός: Μ. Πλευρίτου2, Ασημάκη 3, Αβραμίδου 3, Μπιανκόνι, Μανωλιουδάκη, Έμολο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ