Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ακόμα βάζει γκολ η Αταλάντα, επέστρεψε στις νίκες η Νάπολι

Τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολλά για την Αταλάντα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ουντινέζε την οποία διέλυσε με 6-2 στην «Dacia Arena» και μείωσε στους επτά βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. 

Το «πάρτι» για την ομάδα του Γκασπερίνι ξεκίνησε νωρίς στο Ούντινε. Στο 17ο λεπτό ο Πάσαλιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ύστερα από σέντρα του Πετσέλα και πέντε λεπτά μετά ο Μουριέλ με υπέροχη ενέργεια και τελείωμα σημείωσε το 0-2. Η Αταλάντα πέτυχε και άλλο γκολ πριν το ημίχρονο αφού στο 43′ ο Μαλινόφσκι με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Η Ουντινέζε μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αφού απείλησε με τον Ντεουλεφέου κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με σκόρερ τον Μολίνα στο 59′. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού όμως είχε «τρελά» κέφια και δεν σταμάτησε να σκοράρει. Στο 76′ ο Μουριέλ σημείωσε το 1-4 από ασίστ του Μίραντσουκ, με τον Μπέτο να μειώνει σε 2-4 στο 88′ και πολύ θα πίστεψαν σε εκείνο το σημείο πως το ματς τελείωσε.

Η Αταλάντα πέτυχε ακόμη δύο γκολ όμως, αφού στο επόμενο λεπτό έκανε το 2-5 με τον Μέλε από κοντά και στις καθυστερήσεις ήρθε και το… κερασάκι, με τον Πεσίνα να διαμορφώνει το τελικό 2-6 με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Σε άλλο παιχνίδι η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 της Σαμπντόρια εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά κόντρα στην «Σαμπ», έφτασαν την κατοχή ακόμα και στο 78%, αλλά δεν είχαν φάσεις. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να… βγει με τραυματισμό ο Ινσίνιε και στο 43’ με το γυριστό του Πετάνια έγινε το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν τον έλεγχο ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και αφού δεν απειλήθηκαν από τους Γενοβέζους, διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ