Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Αυτός είναι ο άνδρας που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

Με την αγωνία να κορυφώνεται για τη νεαρή Βουλγάρα που κρατάει όμηρο ο πρώην σύντροφος της στον Άγιο Παντελεήμονα, η αδερφή της, με σπαστά ελληνικά, προσπάθησε να εξηγήσει στους δημοσιογράφους τι είχε προηγηθεί.

Ομηρία στο κέντρο της Αθήνας – Την απείλησε με μαχαίρι, είπε η αδελφή της γυναίκας | to10.gr

Όπως είπε η κοπέλα, μιλώντας στο «protothema.gr», η αδελφή της είχε δεσμό με έναν αιγυπτιακής καταγωγής άντρα, με το όνομα «Αχμέτ». Ωστόσο, είχε προηγηθεί ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο άνδρας πήγε στο σπίτι των δύο κοριτσιών στο Γαλάτσι, πήρε την πρώην σύντροφό του με την απειλή μαχαιριού και την έφερε στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ δήλωσε, επίσης, ότι την άρπαξε από τα μαλλιά και την απειλούσε με μαχαίρι.

Με τα ελάχιστα ελληνικά που μιλά, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της. Η ίδια βρίσκεται στο σημείο, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ