Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος ο Καζάζης από τον Ολυμπιακό!

Η απογοητευτική εμφάνιση και η ήττα από τον Φοίνικα Σύρου στον τελικό του Σούπερ Καπ (0-3), με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική του εικόνα, έφερε ραγδαίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία επικρατούσε «παγωμάρα» στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε στους παίκτες του. Ανέλαβε τις ευθύνες του, έκανε την αυτοκριτική του και ενημέρωσε τους παίκτες του πως υπέβαλε την παραίτησή του.

 Η διοίκηση ενημερώθηκε για το γεγονός, συνομίλησε με τον Έλληνα τεχνικό και του ζήτησε να μην πάρει αποφάσεις εν θερμώ. Ο Δημήτρης Καζάζης, όμως, δείχνει ανένδοτος, επισημαίνοντας πως αυτή η εξέλιξη θα είναι ό,τι καλύτερο και για τις δύο πλευρές.

Όλα δείχνουν πως η διοίκηση θα την αποδεχτεί και οι Πειραιώτες, πλέον, θα βρεθούν σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ