Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποχαιρετά το BCL η ΑΕΚ, για την πρόκριση ο Ολυμπιακός στο EuroCup γυναικών, τρία ματς στη EuroLeague

«Πλούσια» μπασκετική δράση θα έχουμε την Τετάρτη.

Τρεβίζο-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (21:00) την Τρεβίζο στην Ιταλία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League και θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, καθώς έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από την Ένωση που θα στερηθεί τον Δημήτρη Μαυροειδή λόγω κορονοϊού, ενώ πριν δύο μέρες αποδέσμευσε τον Βαουλέτ που συνεχίζει στη Μανρέσα.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 77-92.

Ολυμπιακός-Ενισέι

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού υποδέχεται το μεσημέρι (16:45) στο ΣΕΦ τη ρωσική Ενισέι, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «32» του EuroCup γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες είχαν θριαμβεύσει στη Ρωσία με 85-70 και χρειάζονται νίκη ή ακόμα και ήττα με διαφορά μικρότερη των 15 πόντων για να προκριθούν αυτές στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τρία παιχνίδια στη EuroLeague

Με την 17η αγωνιστική συνεχίζεται η EuroLeague και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Αναντολού Εφές-Ερυθρός Αστέρας (19:30), Άλμπα Βερολίνου-Μονακό (21:00) και Μπαρτσελόνα-Ούνιξ Καζάν (22:00).

Υπενθυμίζεται πως αναβλήθηκε το ματς ανάμεσα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και την Αρμάνι Μιλάνο, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ιταλική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ