Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυνηγά σπάνια πρωτιά ο Κούρτιτς – Την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ – «Βραχνάς» η άμυνα

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς είναι λίρα εκατό σε κάθε παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, με τον Σλοβένο να έχει «ξελασπώσει» αρκετές φορές με τα γκολ του τον Δικέφαλο του Βορρά. Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν αποτέλεσε εξαίρεση και με δύο γκολ -αμφότερα με πέναλτι- χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς με 3-2.

Έτσι, έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, όσα και οι Ελ Αραμπί και Καρλίτος κι αν συνεχίσει με τέτοιο ρυθμό δεν αποκλείεται να καταφέρει κάτι που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να δει 30 ολόκληρα χρόνια. Να αναδειχθεί δηλαδή πρώτος σκόρερ, αγωνιζόμενος στον χώρο του κέντρου! Τελευταίος που το έχει καταφέρει ήταν ο Γιώτης Τσαλουχίδης τη σεζόν 1991-92, όταν και σημείωσε 16 τέρματα.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος, φτάνοντας τα 31 γκολ ενεργητικό, έναντι των 28 του Ολυμπιακού και των 26 της ΑΕΚ που έχει ένα ματς λιγότερο, το αποψινό (19:30) με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Την ώρα, όμως, που ο Δικέφαλος του Βορρά διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα της Super League 1, η άμυνά του είναι αυτή που τον «πληγώνει». Μόνο 4 ομάδες στη λίγκα έχουν δεχθεί περισσότερα γκολ απ’ ότι ο ΠΑΟΚ (Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Βόλος και Ατρόμητος) και είναι φυσικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου να «τρελαίνεται» με τα γκολ που δέχεται η ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ