Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Νέα «γκέλα» για τον ΠΑΟΚ Β’, συνεχίζει απτόητη η Καλαμάτα

Δύο ακόμα βαθμούς στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 έχασε ο ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Θεσπρωτό εκτός έδρας στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής. Στο 50′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Σαραντίδη, ενώ οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ισοφάρισαν με τον Γκορντεζιάνι στο 55′. 

Την τέταρτη ισοπαλία της σε οκτώ ματς σημείωσε η ΑΕΛ που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Πιερικό εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έτσι έμειναν οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή του βόρειου ομίλου. 

Ένα γκολ του Κλάους Αθανασιάδη ήταν αρκετό για την Αναγέννηση Καρδίτσας ώστε να λυγίσει τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0) και να επιστρέψει στις νίκες, φτάνοντας τους 16 βαθμούς. Πλέον με αυτό το «τρίποντο» οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Βέροια, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 5-0 της Καβάλας, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρκοπουλιώτης στο 19΄ άνοιξε το σκορ, με τον Βερνάρδο να σκοράρει δύο φορές  στη συνέχεια (23’, 29’) για το 3-0, ενώ ο Σιάφα στο 34’ σημείωσε το 4-0 . Ο Σουλεϊμάν στο 59’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Στον Νότιο όμιλο η Καλαμάτα πέτυχε την 5η σερί της νίκη, διαλύοντας 5-0 την Ζάκυνθο. Έτσι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πλησίασε την κορυφή!

Στο 25’ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ για την «Μαύρη Θύελλα» και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι. Η Καλαμάτα μπήκε… με φόρα και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αναστασόπουλο στο 50’ να σημειώνει το 2-0 και τον Παυλίδη πέντε λεπτά αργότερα το 3-0. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 69’ ο Φελίπε πέτυχε το 4-0, με τον Μαρκόφσκι στο 90+2′ να διαμορφώνει το τελικό 5-0!

Σημαντική νίκη πήρε η Ρόδος επί του Ηροδότου με 1-0 και ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με την Καλαμάτα. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Ροδίτες που έδωσε τη νίκη στους Ροδίτες πέτυχε ο Παπάζογλου στο 63′. 

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Επισκοπή και Αιγάλεω, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και στην επικίνδυνη ζώνη. Στο 71’ ο Εμπόι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με το Αιγάλεω να έχει άμεση αντίδραση όταν στο 76’ ο Αρναρέλλης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Η Κηφισιά επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στην 6η θέση και τους φιλοξενούμενους να ακολουθούν στην 7η. Ο Οικονομίδης άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Βόρειος όμιλος

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021

Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός Β’ 0-0

Βέροια-Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021  

Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Λάρισας 1-0

Πιερικός-ΑΕΛ 0-0

Ξάνθη-Τρίκαλα (17:00)

Θεσπρωτός-ΠΑΟΚ Β’ 1-1

Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 0-5

Αλμωπός Αριδαίας-Νίκη Βόλου (ΑΝΒ.)

Ρεπό: Ηρακλής

Νότιος όμιλος

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021

Παναθηναϊκός Β’-Χανιά 0-2

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021  

Ρόδος-Ηρόδοτος 1-0

Επισκοπή-Αιγάλεω 1-1

Κηφισιά-Καλλιθέα 1-0

ΑΕΚ Β’-ΟΦ Ιεράπετρας 2-2

Καλαμάτα-Ζάκυνθος 5-0

Καραϊσκάκης-Διαγόρας 0-0

Εργοτέλης-Αστέρας Βλαχιώτη 0-0

Ρεπό: Λεβαδειακός

Οι βαθμολογίες

Βόρειος όμιλος

Βόρειος Όμιλος: Πιερικός-ΑΕΛ 0-0, Καβάλα-Ολυμπιακός Β. 0-5

Νότιος όμιλος 

Καλαμάτα-Ζάκυνθος: 5-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ